PRONAĐENA I 'FULL' OPREMA

U Rijeci ‘pao’ još jedan diler, policija mu u pretrazi doma pronašla pola kile amfetamina

Ilustracija: Riportal

Pritvorskom nadzorniku je predan 44-godišnjak kojemu je policija u domu pronašla 554 grama droge amfetamin i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminaliteta droga ove Policijske uprave i I. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen 44-godišnji hrvatski državljanin pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droge.

“Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici zatekli u subotu, 10. rujna na području Rijeke, u neovlaštenom posjedovanju droge amfetamin tzv. speed.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga vozila i doma kojim se 44-godišnjak koristi u Rijeci gdje je pronađeno ukupno 554 grama droge amfetamin, zatim oko 317 grama kemijske tvari, tzv. punila, koje se koristi radi povećanja mase droge, ali i digitalna vaga za precizno mjerenje, uređaj za vakumiranje, kao i novac, te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari