RAZRIJEŠENO UBOJSTVO

U Rijeci pronađeni i uhićeni mladi Afganistanci koji su na okrutan način ubili sunarodnjaka u Zagrebu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Trojica uhićenih i žrtva poznavali su se od ranije, a u prostoru u Paromlinskoj, gdje su se običavali sastajati, te su večeri posvađali se i potukli

Službenici policijske uprave zagrebačke razriješili su zagonetno ubojstvo mladića, stranog državljanina, koji je pronađen 4. lipnja u napuštenoj zgradi u Paromlinskoj ulici pronađen teško ranjen, a potom je preminuo u bolnici.

Jutarnji list piše da mladić uza se nije imao ikakve dokumente pa je identificiran tek nakon nekoliko dana. Riječ je o 23-godišnjem Afganistancu, a zbog ubojstva uhićena su trojica njegovih sunarodnjaka slične dobi.

Ranjeni mladić pokušao pobjeći

Jutarnji list neslužbeno doznaje da su dvojica od njih osumnjičena da su zajedno izboli noževima 23-godišnjaka nakon što su ga prethodno pretukli. Prema policijskoj rekonstrukciji događaja, trojica uhićenih i žrtva poznavali su se od ranije, a u prostoru u Paromlinskoj, gdje su se običavali sastajati, te su večeri posvađali se i potukli.

Ranjeni mladić pokušao je pobjeći, ali dvojica su ga sustigla na ulici te ga počeli udarati rukama i nogama, a zatim su ga izboli noževima i ostavili na tlu u lokvi krvi.

Opsežnim kriminalističkim istraživanjem policije, osumnjičenici su pronađeni te tijekom jučerašnjeg dana i uhićeni na području grada Rijeke. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su ih službenici predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dodaje policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari