PRIJETIO NOŽEM

U Rijeci uhićen serijski razbojnik! ” Pljačkao pošte i kladionice od Rijeke do Ičića…

Foto: Ilustracija (Riportal)

Policija je 35-godišnjaka kazneno prijavila mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela razbojništva

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji sa službenicima Policijske postaje Opatija te Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Sumnjiči se da je 3. kolovoza ove godine u sportskoj kladionici, u Kvaternikovoj ulici u Rijeci, počinio kazneno djelo razbojništva u pokušaju.

Istoga dana na području Ičića u poštanskom uredu prijeteći hladnim oružjem djelatnici počinio je kazneno djelo razbojništva otuđivši pritom 3. 800 kuna. Pretragom na opatijskom području pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela razbojništva, 35-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari