U RIJECI UHIĆENA PREVARANTICA: Pravila se da prodaje masažere, pa potkradala penzionere

Osumnjičena se pravila da prodaje masažere, a djelovala je sa svojim suučesnicama – dok bi jedna masirala stanare, druga bi iz ostatka stana krala dragocjenosti

32-godišnjakinja iz Pitomače, Dijana Ivanović, jučer je smještena u riječki zatvor pod sumnjom da je potkradala starije osobe i oštetila ih za ukupno 31.000 kuna, piše Novi list.

Policija ju je privela zbog sumnje da je u proteklih mjesec i pol dana izvela u Rijeci tri krađe. Sa svojim bi se suučesnicama, čiji je identitet policiji još uvijek nepoznat, pojavila bi se na vratima starijih ljudi, i nudila im na prodaju masažere, ili pak rekla da su iste dobili na nagradnoj igri.

Dok bi se neka od suučesnica ponudila da izmasira stanarku, ona bi se neprimjetno uvukla u ostale sobe u stanu, i ukrala sve dragocijenosti kojih se mogla domoći. Tako je otuđila veće novčane iznose, zlatne narukvice, prstenje, ogrlice, medaljone…

Dijana Ivanović je prijavljena za dvije teške krađe i krađu, te joj je određen istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla ponoviti kazneno djelo. Određena joj je i jamčevina od 30.000 kuna, čijim plaćanjem može biti puštena da se u daljnjem postupku brani sa slobode, piše Novi list.

Vijesti.hr
Foto: ilustracija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari