MOŽE LI BEZ OVOGA, LIJEPO MOLIMO?

U središtu Rijeke vandali ‘napali’ vrata beauty salona, vlasnica nudi nagradu za informacije o počiniteljima

Screenshot Facebook Reels

Incident se dogodio noćas u 00.03 sata u Ulici Šime Ljubića kod Trga Riječke rezolucije

Vlasnica beauty salona u Ulici Šime Ljubića noćas je doživjela neugodno iskustvo. Kako je prostor njezina poslovnog prostora odnosno prostora ispred vrata pokriven kamerama videonadzora, mogla je ‘uživo’ posvjedočiti neredu koji se odvijao u ulici. Sve je kulminiralo kada je mlađa muška osoba nogom snažno udarila u vrata njezina poslovnog prostora, a sve je praćeno nekontroliranim smijehom i očitim uživanjem u vandalskom činu.

Što je još ‘vesela’ ekipa radila u ulici ne može se razaznati iz njezine snimke, no zvučni zapis nudi mnogo zvukova udaranja u predmete a sve je praćeno smijehom.

Mladenački nestašluci, reći će neki. Neki će reći i ‘mladost-ludost’, no svu tu ludost netko će na kraju morati platiti iz svog džepa, a to po svemu sudeći neće biti neobuzdani vandali. Na vratima poslovnog objekta sigurno je pričinjena određena šteta, a prema zvucima sa snimke možda u ulici ima još štete.

Vlasnica poslovnog prostora je u ogorčenju na Facebooku objavila snimku incidenta praćenu komentarom kojeg prenosimo u cijelosti:

‘Toliko truda i muke ulažeš u sve i onda se nađe jedan ‘klinjo’ koji ti preko noći napravi kaos u glavi… Neka ti se to vrati na teži način, da za to i odgovaraš! Ako bilo tko ima neku informaciju, da je vidio ili čuo nekog noćas 00.03 u Ulici Šime Ljubića ispred Beauty Ninocha, itekako će biti nagrađen da dođem do osobe koja je napravila ovo iz zabave! Hvala na bilo kakvim informacijama!”, napisala je vlasnica beauty salona.

U svemu ovome velika je šteta što naši mladi u noćnom izlasku ne mogu pronaći kvalitetniju zabavu od ove. Primjerice, izljeve romantičnih osjećaja prema svojim simpatijama, umjesto izljeva agresije što potencijalno može voditi samo još gorem nasilničkom ponašanju – a za to kad-tad slijede i posljedice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari