UKRAO AUTOMOBIL

Hrvat u Njemačkoj uzeo skupocjeni auto na probnu vožnju. Nije ga vratio. Policija ga traži širom zemlje…

Foto: Chris Curry/Unsplash

Muškarac je trebao vratiti automobil u salon, ali kada to nije učinio autokuća je kontaktirala policiju

U subotu, 21. listopada 2023. godine oko 13 sati u autosalonu posuđeno je vozilo na probnu vožnju marke Audi koje zatim nije vraćeno natrag u autosalon. Osumnjičenik je Hrvat (41), ¸a na vozilu su pri posudbi bile probne registracijske tablice, piše Fenix Magazin.

Do dogovorenog povrata vozila oko 13.30 sati nije došlo, zbog čega je autokuća kontaktirala policiju. Automobil ima trenutnu vrijednost oko 48.000 eura, navela je njemačka policija u svom izvještaju.

“Osumnjičenik je opisan kao 40-godišnjak, visok 1,70 metara, vitke građe. Rečeno je kako je imao kratku kosu sa sijedim izrastom i da je nosio svjetlosivo karirano odijelo. U sklopu istrage koja je pokrenuta saznalo se da je vozilo viđeno u području Bad Säckingena na dan zločina”, priopćila je njemačka policija.

Istragu o ovom slučaju vodi Odjel za kriminalističku istragu Waldshut-Tiengena. Policija se oslanja na pomoć svjedoka te se nada da će netko prijaviti ako vidi ukradeni automobil, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari