GLAVNI OSUMNJIČENI JE - NJEN SIN

U stanu pronađena mrtva žena! Prvo je zapaljena, a onda ubačena u kadu! Splitska policija na nogama

Ilustracija: Riportal

Iako se prvotno mislilo da je uzrok smrti utapanje pošto je tijelo pronađeno u kadi, čudno je u svemu bilo to što joj je prednji dio tijela bio prekriven opeklinama

Splitska policija u nedjelju je u jednom stanu pronašla tijelo mrtve žene (60), a slučaj se počeo raspetljavati. Slobodna Dalmacija piše da je policija u ponedjeljak poslijepodne u svojstvu osumnjičenika saslušala 39-godišnjeg B. S., starijeg od dvojice sinova preminule žene. Nesretna žena je navodno doslovno zapaljena.

“U događaju o kojem smo jučer izvijestili, a gdje je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe, utvrđeni su elementi kaznenog djela. Danas je uhićena jedna osoba te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo”, izvijestili su u ponedjeljak iz splitske policije.

Ključno pitanje: Je li slučajno zapaljena ili je bila izravna namjera?

Iako se prvotno mislilo da je uzrok smrti utapanje pošto je tijelo pronađeno u kadi, čudno je u svemu bilo to što joj je prednji dio tijela bio prekriven opeklinama.

Istraga će utvrditi kako je došlo do smrti odnosno da li je sin majku slučajno zapalio pa je pokušao ugasiti bacivši je u kadu punu vode ili se ubojstvo odigralo na neki drugačiji način u kojem je postojala izravna namjera, a sve je ostalo napravljeno da se prikrije zlodjelo.

Tijekom obrade, policijski istražitelji zbog nekih spornih detalja posumnjali su u priču 39-godišnjeg sina. Neslužbeno se doznaje da ima određenih psihičkih tegoba, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari