NOĆAS OKO 3 SATA

Video | U riječkoj luci gorjela jahta Bash na kojoj je svojedobno boravila princeza Diana

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Luksuzna jahta Bash koja je prošli tjedan uplovila u riječku luku ponovo je u središtu pozornosti. S noći od nedjelje na ponedjeljak, oko 3 sata, na njoj je buknuo požar

”Požarom je oštećeno jedno 50 metara kvadratnih metara jahte. Na svu sreću nije došlo do stradavanja ljudi, osim materijalne štete, većih problema nije bilo. Interveniralo je 18 vatrogasaca sa 4 vatrogasna vozila, izvijestio je zapovjednik JVP Grada Rijeke Hinko Mance za Kanal RI.

Posada koja je za vrijeme izbijanja požara bila na brodu, uspješno je evakuirana.

Trenutno se na jahti saniraju štete požara, a uzrok još nije poznat.

Jahta poznata po boravku tragično preminule princeze Diane I Dodi Fajeda se trenutno iznajmljuje, a navodno će i preko zime biti vezana u Rijeci.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelji: MLADEN SRIĆA, ROBERTA DEŠKOVIĆ
Montažerka: ESTA DEŠPOJA

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su sljedeće:

“Danas provedenim očevidom požara, koji je sinoć 3. listopada izbio na  plovilu pod stranom zastavom, usidrenim na riječkoj rivi, utvrđeno je da je uzrok požara tehničke naravi. U požaru, kojeg su ugasili vatrogasci JVP Rijeka, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Uslijed požara oštećeni su uređaji za navigaciju, upravljački sustav te radarski i sustav veza, dok je u potpunosti izgorjela stropna drvena konstrukcija komandnog mosta, a ostale prostorije su zacrnjene. Nastala materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari