U SVILNOM “RUSKI RULET” NA KOTAČIMA: Što je to što vozače “tjera” u vožnju u zabranjenom smjeru?!

U posljednje vrijeme čitatelji nam javljaju o sve većem broju vozača koji na cestama na području županije upravljaju vozilima u zabranjenom smjeru

Posljednji takav slučaj zabilježen je jučer na području Svilna kada se jedan vozač odlučio na igru “ruskog ruleta” na kotačima riskirajući svoj život i živote ostalih sudionika u prometu vožnjom u suprotnom smjeru i to krajnjim desnim kolničkim trakom predviđenim za najsporija vozila na usponu u smjeru sjevera.

Nejasno je kako mu je to uopće uspjelo, gdje se uključio u promet u zabranjenom smjeru, ili se jednostavno u jednom trenutku, ocijenivši da to nije smjer kojim želi ići, možda okrenuo na cesti i nastavio vožnju u suprotnom smjeru.

U svakom slučaju ugrozio je živote sudionika u prometu što nažalost nije rijedak slučaj posljednjih dana. Slični slučajevi zabilježeni su i u Facebook grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica i na području Matulja i još nekim cestama širom županije.

Nepoznavanje prometnih propisa, glupost, slijepi i samoubilački avanturizam ili nešto još luđe – i nije nas previše briga.

Samo, dajte prestanite voziti zabranjenim smjerom!

Foto: Facebook/D.C.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari