DVA 'KAPITALCA' U DVA DANA

U Turskoj pao još jedan hrvatski narkoboss! Uvozio kokain iz Južne Amerike? Pogledajte video!

Uhićen je u Istanbulu u četvrti Bešiktaš u operaciji kodnog imena “Kartel-3”. Palič je bio na plavoj Interpolovoj tjeralici, a turski ministar unutarnjih poslova objavio je da je jedan od vođa zapadnobalkanskog krila međunarodnog narko-kartela

Turski specijalci u Istanbulu uhitili su još jednog hrvatskog narkobossa, Christiana Paliča.

Turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, objavio je da je Palić je bio jedan od vođa zapadnobalkanskog krila međunarodnog narkokartela.

Uhićen je u četvrti Bešiktaš u operaciji kodnog imena “Kartel-3”. Na snimci koju je Yerlikaya objavio na društvenoj mreži vidi se kako su specijalci upali u luksuzan stan u kojem je već stajalo okićeno božićne drvce.

Europske zemlje ranije su Paliča prijavile kao jednog od vođa zapadnobalkanskog krila narko-operacija te pionira uvoza kokaina iz Južne Amerike u Europu. Bio je i na Interpolovoj plavoj tjeralici koju su raspisale europske zemlje i Brazil. Turski mediji navode da je Palič održavao veze s kriminalnim organizacija u Južnoj Americi te imao važnu ulogu u pranju novca stečenog kriminalom.

Istanbulski Ogranak za borbu protiv narko kriminalna, obavještajni ogranak i ogranak za borbu krijumčarenja migranata te granični ogranak uz koordinaciju Glavne uprave za sigurnost vodile su ovu operaciju i pratile Paliča.

Vijest o njegovom uhićenju dolazi dan nakon što je u Turskoj pao još jedan hrvatski narkoboss, Nenad Petrak u operaciji “Kartel-2”. Petrak je bio na crvenoj Interpolovoj tjeralici, a sumnjiči ga se za umiješanost u trgovinu drogom. S obzirom na to da je Petrak u pritvoru, očekuje se da će njegovo uhićenje imati utjecaja na globalnu borbu protiv narkokartela, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari