PRESTRAŠNO

Preminula žena na koju se pucalo kod Kvatrića. Druga ubijena žena pronađena probodena u stanu

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

U ulici Srednjaci u istoimenom kvartu nepoznati je počinitelj s više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio žensku osobu.

Na zagrebačkoj Trešnjevci u kvartu Srednjaci oko 8.20 sati u stanu je pronađeno tijelo ženske osobe. “Smrt je prema do sad utvrđenim okolnostima posljedica kaznenog djela”, rekla je policija. Očevid je u tijeku.

Ovo je već druga ubijena žena danas. Jutros je na zagrebačkom Kvatriću upucana žena. Na području Maksimira pucnjava. Muškarac je u stanu ispalio hitac iz vatrenog oružja i pogodio članicu obitelji, prenosi Danas.hr.

“Sin je izletio na balkon i počeo je vikati: ‘Upomoć, upomoć! Zovite policiju! Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo s mjesta događaja”, rekla je čitatelja za 24 sata.

Ženska osoba u koju je pucao napadač, preminula je na putu do bolnice a, ovako je išao tijek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari