U zamrzivaču našli leš: Uhitili sestru ubijene žene, policija u kući u Palovcu traži oružje?

Mještani sumnjaju da je riječ o Jasmini Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen još u kolovozu 2000. godine

U subotu se Palovcem proširila stravična vijest – u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Novoj ulici je pronađen leš i po neslužbenim informacija to bi moglo biti tijelo te djevojke za kojom se traga skoro 19 godina.

Službene policijske potvrde nema – osim da je nađeno tijelo nepoznate ženske osobe, ali mještani sumnjaju da je riječ o Jasmini Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen još u kolovozu 2000. godine. Tada je imala 23 godine, a kao mjesto nestanka prijavljeni je Zagreb gdje je Jasmina studirala

U subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica. Prema neslužbenim informacijama riječ je po svemu sudeći o sestri Jasmine Dominić.

“Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja”, potvrdio je za portal e-Međimurje glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek.

Da li policija još traži oružje kojim je najvjerojatnije počinjeno ubojstvo, za sada nam nisu htjeli reći, ali iz obiteljske kuće čulo se glasno štemanje, odnosno razbijanje zidova, što daje naslutiti da je oružje kojim je ubijena nesretna žena, možda sakriveno negdje u kući. U policiji kažu da će se nakon obdukcije znati uzrok smrti kao i identitet osobe pronađene u zamrzivaču njezine obiteljske kuće, piše 24sata.

Razne teorije o Jasmininom nestanku

Policija je sinoć do kasnih sati bila u kući u kojoj je živjela Jasminina sestra Smiljana sa suprugom Ivicom Srnecom i njihove dvije kćeri, a u kući je živjela i Smiljanina izvanbračna kći koja se nedavno udala i živjela u kući sa suprugom.

Prema službenoj verziji upravo je Smiljana bila ta koja je nazvala policiju i javila pronalazak tijela zamotanog u celofan u zamrzivaču, a prema neslužbenoj verziji, policija je dobila anonimnu dojavu. Navodno su već i prije podneva policajci stigli po dojavi, a nešto poslije podneva i hitna pomoć. Uskoro su stigli forenzičari, kuća je oblijepljena trakom i nikome nije bio dozvoljen pristup, a tijelo je odvezeno oko 18 sati.

Majka nestale Jasmine Dominić je u Njemačkoj, gdje je i provela radni vijek, a otac joj je umro, kako su nam rekli prjie tri godine. Jasmina je u kući živjela sa dvije godine starijom sestrom Smiljanom i roditeljima, ali je većinu vremena provodila u Zagrebu gdje je studirala.

“Jasmina je bila jako dobra djevojka. Otišla je u školu u Zagreb i radila jedno vrijeme preko student servisa i onda je odjednom nestala. Čini mi se da je njezin nestanak službeno bio prijavljen 3 – 4 godine nakon što je nestala. Njezin otac koji je preminuo prije nekoliko godina, bio bi sve dao da je mogao saznati što joj se dogodilo. Njezina sestra je ostala trudna još kao maloljetna i rodila je izvanbračnu kćer koja se nedavno udala. Ljudi prepričavaju da je upravo njezin suprug pronašao Jasminin leš u zamrzivaču. Znam da su imali dva zamrzivača, jednog ispod stepenica koje vode u stan u potkrovlju, a drugi je bio u podrumu. Ne znam u kojem je pronađena, ni ništa drugo oko toga”, rekao je jedan od susjeda pokojne Jasmine za 24sata.
Vijesti.hr
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell/Nestali.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari