UBIO BRAČNI PAR Pokosio pješake: Kovačević dobio četiri i pol godine zatvora!

Kovačević je lani pijan na Kvaternikovom trgu u Zagrebu uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je poginuo bračni par Ljiljana i Aleksandar Kusalović

Nikola Kovačević je na Općinskom kaznenom sudu danas nepravomoćno osuđen na 4 godine i šest mjeseci i oduzeta mu je vozačka dozvola na sedam godina, piše Večernji list.

Naime, Kovačević je lani pijan na Kvaternikovom trgu u Zagrebu uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je poginuo bračni par Ljiljana i Aleksandar Kusalović, a na izricanje presude nije došao.

Kovačević se 11. travnja u alkoholiziranom stanju Audijem A3 vozeći 108 km/h zabio u pješake koji su čekali na semaforu. Automobilom je jurio iz Maksimirske ulice te je pritom izgubio nadzor nad vozilom i pritom izazvao prometnu nesreću.

Kovačević je na suđenju priznao kako prije nesreće cijeli dan nije ništa jeo, a poslije posla je popio šest-sedam piva i još pet-šest čašica viskija.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari