AKCIJA „KOLOSEUM“ Trojica s riječkog područja osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

AKCIJA „KOLOSEUM“ Trojica s riječkog područja osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Zaplijenjeno je 400 g heroina, 100 g kokaina, 180 g amfetamina i 400 komada ecstasya

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su opsežno kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana radi sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Trojicu osumnjičenih starosti 47, 49 i 37 godina života policija sumnjiči da su se od srpnja 2016. do početka lipnja 2017. godine udružili u zločinačko udruženje u cilju ilegalne nabave, prijenosa skladištenja i dalje prodaje droge heroin, kokain i amfetamin na ilegalnom tržištu Rijeke i šire okolice, odnosno radi stjecanja protupravne imovinske koristi.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedenog u sklopu akcije pod nazivom Koloseum zaplijenjeno je 400 g heroina, 100 g kokaina, 180 g amfetamina i 400 komada ecstasya.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja dvojica osumnjičenika predana su pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari