NAKON TRAGEDIJE

Ubojičin prijatelj iz masonske lože: ‘Obožavao je svoju djecu, ali ne i bivšu suprugu’

Facebook

Ubojica svoje troje malodobne djece u zagrebačkim Mlinovima je Harald Kopitz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom koji je, između ostalog, u svom Facebook statusu tvrdio kako mu se braća iz masonske lože nisu javljala kad mu je trebala pomoć

Prije nego što je presudio svojoj djeci i sebi, Harald Kopitz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom na Facebooku je prije napisao:

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože Vladimir Par, Zlatko Knesović i Domagoj Vuković nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom.”

‘Obožavao je svoju djecu’

Haraldov prijatelj iz masonske lože, koji je htio ostati anoniman (podaci poznati redakciji), u kratkom razgovoru za RTL.hr komentirao je kako je istovremeno šokiran i tužan zbog onoga što se jutros u zagrebačkim Mlinovima dogodilo.

“Harald mi je bio prijatelj. Malo mi je teško o ičemu govoriti. Fakat je bio dobar tip, ali kad sad to kažem, glupo zvuči”, rekao je te dodao: “Stalno je pričao o svojoj djeci, ali nije bio u dobrim odnosima s bivšom suprugom. Bio je presretan s ovom novom curom”, tvrdi.

Osvrnuo se i na ubojičevu izjavu da mu navodno nitko od stanovitih imena koje je naveo u statusu iz masonske lože nije htio pomoći. “Da, mislim da je sramotno da mu se braća iz lože nisu javljala na telefon.”, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari