SUDIT ĆE JOJ

Učiteljica katoličke škole zavela učenika (15) i s njim imala seksualni odnos u autu

Foto: Harrison County Sheriff's Office

Dvadesetjednogodišnja profesorica srednje katoličke škole odvezla je 15-godišnjeg učenika na sajam u Ohiju te ga ondje zavela i imala spolni odnos s njime

Profesorica španjolskog jezika u srednjoj katoličkoj školi u Steubenvilleu u američkoj saveznoj državi Ohio optužena je za zavođenje 15-godišnjeg učenika i seksualni odnos s njime u svom automobilu, javlja The Sun.

Dvadesetjednogodišnja Corissa McCalister uhićena je u petak i optužena po dvije točke za seksualni napad, izvijestila je tužiteljica okruga Harrison, Lauren Knight te dodala da je puštena iza zatvora nakon što je uplatila jamčevinu od 100.000 dolara, prenosi Net.hr.

Žrtvina je majka sve prijavila osoblju škole. Navodno se incident nije dogodio u prostoru škole. Okružni šerif John Myers ispričao je kako je profesorica McCalister odvezla svog učenika s treninga atletike na sajam u Cadizu u Ohiju i ondje imala spolne odnose s njim u autu.

Predaje španjolski

Uz to što predaje španjolski, McCalister je i pomoćna trenerica atletike i glavna trenerica krosa u školi. Prema dostupnim podacima, diplomirala je španjolski jezik tek prošle godine, a ima i prvostupništvo iz engleske književnosti i javnog zdravstva na španjolskom. Dobila je i nagradu za najbolju diplomanticu španjolskog jezika prošle godine.

Ravnatelj škole Thomas Costello poslao ju je na dopust, a biskup Steubenvillea, Jeffrey M. Monforton razočaran je njenim činom. “Duboko sam tužan zbog vijesti o optužbama i pružam svoje molitve za ozdravljenje žrtvi i obitelji žrtve, kao i školskoj zajednici Katoličke škole”, naveo je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari