LOŠ SVRŠETAK

‘Ugodno druženje’ u kafiću preraslo u katastrofu: Žena (34) podlo pokrala 58-godišnjaka u Novom Vinodolskom!

Foto: Unsplash

Osumnjičena 34-godišnjakinja je iskoristila trenutak nepažnje 58-godišnjaka tijekom druženja s njime i iz torbice mu otuđila novčanik s osobnim dokumentima i novcem

Crikvenička policija završila je kriminalističko istraživanje za počinjeno kazneno djelo krađe te za isto kazneno prijavila 34-godišnju hrvatsku državljanku.

Riječ je o osobi koja je 17. kolovoza ove godine u ugostiteljskom objektu na području Novog Vinodolskog upoznala 58-godišnjeg hrvatskog državljanina te se s njime upustila u razgovor.

“Tijekom druženja iskoristila je trenutak njegove nepažnje i 58-godišnjaku iz torbice otuđila novčanik s osobnim dokumentima i novcem, nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru. Tako ga je materijalno oštetila za oko 5250 kuna.”, izvijestili su iz PU primnorsko-goranske.

Po dovršetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, 34-godišnjakinja je prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari