POLICIJA GA PRONAŠLA

Uhićen bjegunac koji je prošloga ljeta iz kuće u Crikvenici ukrao novčanik s dokumentima i novcem

Ilustracija: Riportal

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 36-godišnji osumnjičenik u kolovozu 2021. godine iz kuće za odmor u Crikvenici otuđio novčanik s osobnim dokumentima, novcima, ali i bankovnim karticama te drugim dokumentima

Crikvenička policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 36-godišnjeg hrvatskog državljanina kojega se sumnjiči za počinjenje krađe.

Riječ je o osumnjičeniku za kojega je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je između 5. i 6. kolovoza prošle 2021. godine iz kuće za odmor na području Crikvenice otuđio novčanik s osobnim dokumentima, novcima, bankovnim karticama i drugim dokumentima. Time je 40-godišnju hrvatsku državljanku i tvrtku sa sjedištem u Osijeku oštetio za najmanje 17 000 kuna.

VIDEO DANA:

Osumnjičenik koji je proteklih mjeseci bio u bijegu i nedostupan policiji, zatečen je na graničnom prijelazu na području nadležnosti Policijske uprave brodsko-posavske i uhićen temeljem raspisane potrage.

Završetkom kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari