UHIĆEN LAŽNI POLICAJAC! Riječ je o mladiću koji je „harao“ Dragom i Čavlima

Foto: Ilustracija (Patrik Macek/Pixsell)

Policija ga sumnjiči da se početkom kolovoza ove godine lažno predstavljao kao policijski službenik te varao i potkrdao građane

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju.

Policija ga sumnjiči da se početkom kolovoza ove godine lažno predstavljao kao policijski službenik te na taj način u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi koristi doveo u zabludu oštećene hrvatske državljane s područja Drage u Rijeci te Čavli.

Ovim radnjama hrvatski državljani u dobi 82 i 90 godina su oštećeni za oko 5.400 kuna, dok 69-godišnjakinji nije uspio otuđiti novac iako je pokušao.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari