280 EURA ŠTETE

Uhićen muškarac (42) koji je krao u benzinskoj postaji na Čavlima. Nećete vjerovati što je uzeo – nije novac, nisu cigarete nego…

Ilustracija. Foto. Riportal

Osumnjičeni 42-godišnjak jučer je pronađen po potrazi te uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje počinjenja kaznenog djela krađe za koje sumnjiče 42-godišnjeg hrvatskog državljanina.

“Riječ je o osumnjičeniku koji je prošlo ljeto, 28. srpnja, iz benzinske postaje na području Čavli iz hladnjaka otuđio različite predmete. Tako je zagrebačku tvrtku oštetio za oko 280 eura.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Proteklih mjeseci 42-godišnjak je bio nedostupan policiji i za njim je bila raspisana potraga. Jučer je pronađen i uhićen na širem području Delnica te priveden na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, po završetku istraživanja protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari