U ZAGREBU I PISAROVINI

Video | Noćas dvije potjere policije za krijumčarima migranata. Jedan se zabio u auto, drugi pobjegao u šumu

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil

Još jedna potjera za krijumčarem migranata dogodila se kod Bregane Pisarovinske. Vozač je navodno pobjegao u šumu, a ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić potvrdio nam je da su nešto prije ponoći zaprimili troje maloljetnih pacijenata u dobi od 14, 10 i sedam godina iz prometne nesreće kod Pisarovine.

Nakon pregleda i obrade otpušteni su, te nisu zadobili teže ozljede.

Nova noćna potjera policije koja je završila privođenjem odvijala se na Kustošijanskoj cesti u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil. Navodno je probijena i rampa na Lučkom.

Također neslužbeno, u kombiju je bilo i djece koja su ozlijeđena i prevezena u bolnice.

Neslužbeno doznajemo i da je jutros u Klaićevoj bolnici primljeno navodno 13-godišnje dijete bez dokumenata s traumama donjeg ekstremiteta. Otpušteno je iz bolnice u pratnji policije nakon imobilizacije.

Upit o događaju Danas.hr poslao je i policiji, javlja Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari