SPASILE SE VRIŠTANJEM

Uhićen pedofil koji je napao djevojčice kod parka u Kaštelima: Nije mu prvi put

Nikola Čutuk/Pixsell

Prišao im je s leđa te je jednu djevojčicu počeo ljubiti po obrazu i vratu

Policija je u srijedu u 15 sati u Kaštel Sućurcu uhitila 37-godišnjaka za kojeg osnovano sumnjaju da je u utorak oko deset sati u Kaštel Gomilici na križanju Šenoine i Osječke ulice napao dvije devetogodišnje djevojčice koje su se vraćale svojim kućama s treninga.

Prišao im je s leđa te je jednu djevojčicu počeo ljubiti po obrazu i vratu. Dirao ju je po cijelom tijelu. Manijak je prestao s bludnim radnjama tek kad su obje djevojčice počele glasno plakati.

Policija je spominjala da se radi o kaznenom djelu bludnih radnji protiv nepoznatog počinitelja, ali se sada uhićenom 37-godišnjaku stavlja na teret kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta mlađeg od petnanest godina u svezi teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. To je kazneno djelo puno teže od onoga pvotnoga s kojim je policija baratala, piše Slobodna Dalmacija.

Uhićeni je prije šest godina također kazneno prijavljen za bludne radnje.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari