NIJE BIRAO

Uhićen serijski provalnik: Upadao u škole, urede, stanove… od Crikvenice do Viškova!

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Po završetku kriminalističkog istraživanja prijavljen je za šest kaznenih djela teške krađe

Crikvenička policija u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Policija ga sumnjiči da je 16. travnja ove godine provalio u prostorije odgojno-obrazovne ustanove u Crikvenici nakon čega je vrlo brzo pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je istog dana u Crikvenici provalio i u ured iz kojeg je otuđio prijenosno računalo, printer i fotoaparat, ukupne vrijednosti oko 13.000 kuna i u vlasništvu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, dok iz stana 54- godišnjeg hrvatskog državljanina nije ništa otuđio.

Osim toga, krajem ožujka do 15. travnja ove godine provalio je i u prostorije tvrtki na području Banderova i Potoka u Rijeci te u Viškovu, iz kojih nije uspio ništa otuđiti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja prijavljen je za šest kaznenih djela teške krađe, od kojih pet u pokušaju i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari