UHIĆENI LAŽNI POLICAJCI: Vozaču na autocesti ukrali preko 100.000 eura!

Foto: mup.hr

Mladići u dobi od 20 i 25 godina zaustavili su jednog 23-godišnjaka i predstavili mu se kao policajci, a zatim su mu zaprijetili vatrenim oružjem i ukrali mu veliku svotu novaca

Karlovačka policija uhitila je lažne policajce koji su proteklog tjedna kod tunela Sveti Marko 23-godišnjem vozaču ukrali preko 100.000 eura.

Mladići u dobi od 20 i 25 godina zaustavili su jednog 23-godišnjaka i predstavili mu se kao policajci, a zatim su mu zaprijetili vatrenim oružjem i ukrali mu veliku svotu novaca.

20-godišnjaka se sumnjiči da je upravljao iznajmljenim osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama te u blizini tunela sv. Marko uz upotrebu bljeskalica zaustavio osobni automobil bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka, nakon čega je počinio razbojnički čin.

Uz njega je u automobilu bila još jedna muška osoba za kojom policija još uvijek traga.

Također, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je za pomaganje u izvršenju kaznenog djela razbojništva osumnjičen 25-godišnjak, koji je također priveden na policiju. Obojica su dovedeni na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, priopćila je policija.
Ivan Blažević
FOTO: mup.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari