UHIĆENI POČINITELJI „FILMSKE PLJAČKE“! Za pljačku kombija s novcem u Dramlju osumnjičen dvojac 50-ineštogodišnjaka!

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske i Policijske postaje Crikvenica provode kriminalističko istraživanje u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Krk, Interventne jedinice policije Rijeka, Policijske uprave zagrebačke, Ravnateljstva policije MUP-a u sjedištu te Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, a u svezi kaznenog djela razbojništva počinjenog 31. kolovoza 2015. godine na području Crikvenice kada je opljačkano više stotina tisuća kuna iz vozila koje je prevozilo utržak Turističkog naselja Kačjak, o čemu smo pisali OVDJE.

Podsjetimo, prilikom prijevoza novčanog pologa, na cesti u Dramlju više počinitelja zaustavilo je vozilo uz prijetnju oružjem te otuđilo navedena materijalna sredstva.  Zbilo se to u ponedjeljak ujutro, a žrtva je bio zaposlenik crikveničkog Jadrana koji je prevozio novac u banku.

Tom prilikom djelatnik turističkog društva iz Crikvenice je lakše ozlijeđen, a materijalna šteta se procjenjuje u visini više stotina tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje provodi se nad dvojicom hrvatskih državljana, i to 55-godišnjakom i 57-godišnjakom, od kojih je prvi uhićen na području otoka Krka, a drugi na zagrebačkom području.

U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja policijski su službenici pronašli veću količinu novca, predmete i osobno vozilo korišteno prilikom počinjenja kaznenog djela razbojništva.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja počinitelji će uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku.

Policijska uprava primorsko-goranska se ovom prilikom ispričava građanima s područja Jadranova i Dramlja zbog eventualnih uznemiravanja nastalih tijekom provođenja ove policijske akcije provedene u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela razbojništva.

Pogledajte i ostale vijesti iz rubrike CRNA KRONIKA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari