ZADRŽANI U ISTRAŽNOM ZATVORU Cestovni razbojnici iz Dramlja oteli su kurira s novcem, no on je vezan iskočio iz vozila!

Foto: Ilustracija

Dvojica hrvatskih državljana, 55-godišnjak i 57-godišnjak, osumnjičenih za pljačku oko 855 tisuća kuna u razbojničkom prepadu na cesti u Dramlju 31. kolovoza, zadržani su u subotu u istražnom zatvoru na temelju odluke sudca istrage riječkoga Županijskog suda, javlja Hina.

Osumnjičenici su opljačkali djelatnika hotelske kuće Jadran iz Crikvenice, odnosno Turističkog naselja Kačjak, koji je prevozio novac.

Razbojnici su ga presreli oko 8,40 sati u Dramlju, nasilno izvukli iz vozila, vezali mu ruke na leđa te ga posjeli na stražnje sjedište automobila kojim su se nastavili kretati prema Rijeci. Vezani djelatnik je uspio iskočiti iz vozila, a razbojnici su nastavili voziti, priopćilo je danas Županijsko državno odvjetništvo. Djelatnik je lakše ozlijeđen, javlja Hina.

Dvojica pljačkaša pronađeni su i uhićena nakon nekoliko dana, i to jedan na otoku Krku, a drugi na zagrebačkom području. U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja pronađena je kod njih veća količina novca, predmeti i osobno vozilo kojima su se koristili prilikom pljačke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari