Uhvaćen sa 150 kilograma sitno rezanog duhana

Nedozvoljeno je, radi daljnje prodaje posjedovao više od 150 kilograma sitno rezanog duhana, koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su  kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina.

Osumnjičenoga su 14. ožujka na području Vrbovskog zaustavili policijski službenici Ravnateljstva policije te je u osobnom vozilu kojim je upravljao uočeno više vreća sa sitno rezanim duhanom.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela priveden je na kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđena sumnja da je nedozvoljeno, radi daljnje prodaje posjedovao više od 150 kilograma sitno rezanog duhana, koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva.

Pronađeni duhan mu je oduzet, a protiv 45-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za nedozvoljenu trgovinu te je predan pritvorskom nadzorniku.

O ovom događaju bit će izvještena nadležna carinska uprava radi postupanja iz njihove nadležnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari