UKRADEN IZ PORTUNA! Riječanka vas moli da joj pomognete pronaći i vratiti vrijedni bicikl

Bicikl Nakamura Cougar 50 bio je vezan lancem u portunu na Škurinjama, Budicinova 2, a vlasnici je izuzetno drag i još – neotplaćen!

Riječanka Vanja Lopar ostala je još neutvrđenoga datuma, unatrag par tjedana, bez vrijednog plavo-bijelog bickla Nakamura Cougar 50 koji joj je izuzetno drag, a još je važnije i – neotplaćenih kreditnih rata. Bicikl je nestao na Škurinjama, s adrese Budicinova 2, iako je u portunu rečene zgrade bio propisno i dobro vezan lancem. No to lopovu, koji je ciljano došao po bicikl nije smetalo već je nekim oruđem „precvikao“ lanac i odnio vrijedno prijevozno sredstvo.

Krađa je prijavljena policiji koja je poduzela određene istražne radnje, no kao i u mnogim sličnim slučajevima teško je u ovakvim situacijama pronaći počinitelja.

Stoga se čitateljica nada da joj možete pomoći vi, čitatelji, ako negdje ugledate ovakav bicikl. Vlasnica vas moli da joj u tom slučaju dojavite gdje ste vidjeli bicikl, ili prijavite svoje sumnje nadležnim organima.

Također, moli vas da podijelite vijest kako bi doprla do što većeg broja ljudi.

A ovim putem moli i kradljivca/e da vrate bicikl, jer – nije otplatila „ni pola bicikla“.

Pa tko ovome ne bi udovoljio – imajte razumijevanja za vlasnicu i vratite joj bicikl!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views