HRABRI RIJEČKI DEČKI! Na Vežici planuo automobil, vatrogasci nisu ni trepnuli okom prilikom eksplozije!

U požaru automobila nasreću nitko nije ozlijeđen, iako se nakon izbijanja vatre dogodila ekspolozija klima uređaja u vozilu

Danas oko 17.30 sati u Ulici Franje Belulovića u Rijeci nedaleko robne kuće Vežica samozapalio se automobil Renault Laguna. Odmah su pozvani vatrogasci, a do dolaska vatrogasne ekipe tri muškarca su pokušali svojim vatrogasnim aparatima ugasiti požar na vozilu. Na nesreću, unatoč hrabom pokušaju nisu uspjeli u tome jer je vatra tinjala i širila se izvan njihova dosega, odnosno ispid poklopca motora do kojega nisu mogli doći.

Vatrogascima je trebalo oko 10 minuta da stigu na mjesto incidentai ugase požar na autu kojem je u požaru stradao cijeli prednji kraj.

Riječkim vatrogasima svaka čast, komplimentiraju im očevici, jer kada se prilikom gašenja motora vozila dogodila eksplozija, oni tako reći, prema tvrdnjama svjedoka, nisu ni trepnuli okom već su nastavili s gašenjem vatre.

Vlasnik vozila tvrdi da autombil parkirao 5 minuta prije incidenta. Na vatru na vozilu došla ga je upozoriti susjeda. „Auto vam se dimi“, kazala mu je, no već tada se moglo vidjeti da se ispod poklopca motora razvila velika vatra.

Ostali svjedoci i stanari okolnih kuća odmaknuli su se i nisu prilazili vozilu, jer su bili upoz nati s time da je u vozilo ugrađen oogon na plin, pa su se – razumljivo – sklonili od oguće eksplozije.

U požaru automobila nasreću nitko nije ozlijeđen, iako se nakon izbijanja vatre dogodila ekspolozija klima uređaja u vozilu.

No materijalna šteta je velika – vlasnik je nažalost ostao bez novog vozila kojeg je kupio prije nepunih pola godine…

Tekst i fotografije: Denis Flego

reno2 reno99999 reno9999 reno999 reno99 reno9 reno8 reno6 reno5 reno3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari