POMAHNITALI LOPOV

Ukrao autobus, pa ga vozikao mrtav pijan – Odvezao se do druge županije!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U Ivanečkom Naselju, policija je u kontroli prometa zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola, za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita, kazali su iz policije, prenosi Net.hr.

Zagrebačka policija izvijestila je danas kako je Između 7. i 8. travnja u Vrbovcu u Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj otuđio autobus marke Setra bjelovarskih registarskih oznaka vlasništvo trgovačkog društva iz Čazme. A onda su obavijestili da je jučer na području PU varaždinske pronađen autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.43 g/kg u organizmu. Nakon otrježnjenja danas, počelo je kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku.

O ovom događaju su se oglasili i iz varaždinske policije. Naime, oko 17.30 sati, u Ivanečkom Naselju, policija je u kontroli prometa zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,43 promila, za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita.

“S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden u PP Ivanec te je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao. Provjerom je utvrđeno da je navedeni autobus otuđen u vremenu od 7. do 8. travnja 2024. godine u Vrbovcu. U tijeku je kriminalističko istraživanje”, priopćili su danas, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari