Uskoro akcija nadzora brzine: Riječani, predložite lokacije na kojima bi se to trebalo učiniti!

Foto: Ilustracija

Građani, od 20. do 30. ožujka predložite lokacije za nadzor brzine kretanja vozila, pozivaju iz policije

Iz Policijske uprave primorsko-goranske pozivaju građane da od 20. do 30. ožujka predlože lokacije na području Policijske uprave primorsko-goranske na kojima smatraju potrebnim provesti nadzor brzine kretanja vozila

Prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani mogu dostaviti:

elektroničkom poštom na adresu primorsko-goranska@policija.hr ,
putem telefaxsa, broj 051/430-145,
poštom na adresu Policijska uprava primorsko-goranska, Služba za sigurnost cestovnog prometa, Rijeka, Žrtava fašizma 3,
osobno predati u Pisarnici ove Policijske uprave, na prethodno istoj adresi, soba 1, u vremenu od 7.30 do 15.30 sati (od ponedjeljka do petka).

Svi prijedlozi građana bit će razmotreni te će se izabrati lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Navedena akcija bit će provedena 3. travnja od 00.00 do 24.00 sati a osim u pripremi akcije građanima će biti omogućeno i da prisustvuju provedbi akcije nadzora brzine na odabranoj lokaciji.

I ovom prilikom podsjećamo da je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti ukupno stanje sigurnosti prometa na cestama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari