NAPALI GA

Užas na Zametu! Čovjeka navečer ispred trgovine zaskočili razbojnici, ukrali mu novac i poslali ga u bolnicu!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 33 i 41 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i razbojništva.

“Sumnjiče da su u ponedjeljak, 17. travnja u večernjim satima ispred trgovine na području Zameta u Rijeci fizički napali 44-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga ozlijedili oštrim predmetom i otuđili mu novac. Oštećenom 44-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari