TRAGIČAN DOGAĐAJ

Užas u centru Rijeke! Na pločniku u Starčevićevoj leži tijelo, policija ogradila područje

Foto: Čitatelj

Tragičan događaj danas u strogom centru Rijeke

Ovakva tragedija se ne pamti u centru Rijeke! U strogom središtu grada, u Ulici Ante Strčevića, nešto prije 13 sati na pločnik je s velike visine pala osoba, i prema prvim saznanjima očevidaca – nije preživjela pad.

Za sada nije poznato je li riječ o nesretnom slučaju ili nečemu drugom.

Policija je djelomično ogradila cijelo područje i ne dozvoljava prolazak pješacima tim dijelom ulice.

Na mjesto događaja vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi. Policijski službenici najprije su priručnim sredstvima prekrili tijelo osobe. Čini se da su djelatnici hitne medicinske pomoći po dolasku mogli samo konstatirati smrt osobe – najvjerojatnije trenutnu, nakon pada s velike visine sa zgrade, kako tvrde očevici ovog tragičnog događaja.

Foto: Riportal

Djelatnici okolnih poslovnih subjekata su u šoku, baš kao i građani koji su se u tim trenucima zatekli u šetnji Ulicom Ante Starčevića.

“Upravo sam se vraćala s riječke place i išla kupiti još nešto iz pekare u ovoj ulici kada sam začula neugodan zvuk iza sebe. Odmah sam znala da je nešto palo na tlo, ali sam se šokirala kada sam vidjela strašan prizor – tijelo osobe koja je očito pala s velike visine. Prolaznika nije bilo puno, sunce je jako grijalo pa usred dana Korzom nije šetalo baš jako puno ljudi, kako to inače zna biti. Možda je to i sreća u nesreći, da ta osoba nije pala na još nekoga, neku stariju osobu ili dijete”, prepričala nam je svoje stravično iskustvo jedna Riječanka koja je još u šoku ostala uz mjesto događaja.

Prema posljednjim, neslužbenim informacijama, skokom sa zgrade suicid je počinio strani državljanin koji se u Rijeci našao kao turist.

Foto. Riportal
Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari