POŽRTVOVAN I BEZ UNIFORME!

Na Rujevici interventni policajac izvan službe uhvatio na djelu višestrukog lopova i razbojnika!

Foto: Pixsell

U blizini mjesta događaja zatekao ga je policijski službenik Interventne i specijalne policije koji je bio izvan službe

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je u utorak, 31. svibnja oko 18 sati provalio u trgovinu na području Rujevice u Rijeci odakle je otuđio blagajnu s novcem te se udaljio ali ga je ubrzo, u blizini mjesta događaja, zatekao policijski službenik Interventne i specijalne policije koji je bio izvan službe.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osim toga, u subotu, 28. svibnja, na benzinskoj postaji na području Vežice u Rijeci zaprijetivši djelatnici iz blagajne je otuđio oko 3500 kuna te se udaljio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti tijekom svibnja ove godine u dva navrata pokušao provaliti u kuću na području Viškova i skladište tvrtke na području Čavli. U oba slučaja zatekli su ga vlasnici te je osumnjičenik pobjegao.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari