NAJGORI ISHOD POTRAGE

UŽASNA VIJEST Jezivi detalji ubojstva male Danke: ‘Priznali su to. Sad vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta’

Šok i tuga u Srbiji. Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je strašnu vijest. Dvojica muškaraca osumnjičena su za ubojstvo male Danke (2) za kojom se neuspješno tragalo deset dana

Policija je uhitila dvije osobe koje su osumnjičene za ubojstvo male Danke, i priznali su to djelo, rekao je srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Za Dankom Ilić koja je nestala u naselju Bansko Polje kod Bora u Srbiji tragalo se deset dana. Danas šok i nevjerica. Predsjednik Srbije objavio je da su dvojica priznala ubojstvo malene Danke te ih sada odvode na mjesto gdje su stavili tijelo. Istaknuo je da će ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić otkriti više detalja.

Podsjetimo, djevojčica je, prema navodima majke, nestala u trenutku kada je majka išla dati vode starijem djetetu. Pretraženi su prostor kuće, dvorište, podzemni kanali, šahtovi i šume, no bez rezultata. Na terenu su korišteni dronovi, helikopteri s termovizijskom kamerom i potražni psi, piše Danas.hr.

Dankinog oca i majku odvezla Hitna pomoć

Obitelj malene Danke stigla je u policiju. Prvo otac, a onda majka s Dankinim djedom. Užasnuti viješću jedva su stajali na nogama, piše Blic. Nekima je pozlilo te su hitno prebačeni u obližnji Dom zdravlja.

Uhićeni radnici Javnog komunalnog poduzeća ‘Vodovod’ Bor

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ‘Vodovod’ Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, piše Informer.

“S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat Panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na ‘Starobanjskom putu’ kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta”, kazao je izvor blizak istrazi.

Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26.ožujka oko 13,52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

“S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na putu uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je”, navodi izvor iz istrage, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari