UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Prometna nesreća kod Orehovice

Danas poslijepodne na riječkoj zaobilaznici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je zaštitna ograda vozilu doslovno otkinula krov

strava4

Zasad se zna da je u nesreći vozač koji se kretao iz smjera Rijeke prema Zagrebu izgubio nadzor nad osobnim automobilom koji se potom zabio u zaštitnu ogradu koja dijeli kolničke trake u suprotnim smjerovima, a tom prilikom oštri rubovi zaštitne ograde doslovno su prepilili krov automobila.

strava3

Očevici pretpostavljaju da je do nesreće možda došlo iz tog razloga što je na tom dijelu prometnice na snazi suženje prometovanja u dvije a ne uobičajene tri prometne trake, što je možda u velikoj brzini zbunilo vozača. Dio onih koji su unesrećenima prvi priskočili u pomoć mišljenja su kako je uzrok alkoholiziranost vozača koji se nakon nesreće udaljio od vozila. No to su zasad samo pretpostavke.

strava2

Na mjesto nesreće brzo su stigla vozila hitne medicinske službe, policije i vatrogasaca koji su morali prepiliti lim automobila kako bi oslobodili vozilo. Zbog toga se promet tim dijelom prometnice neko vrijeme odvijao usporeno.

Policija utvrđuje uzroke ovog nesretnog događaja, o čemu ćemo izvijestiti naknadno.

Vozilo je s prometnice uklonjeno oko 20:30, a što se točno dogodilo putnicima objaviti ćemo čim zaprimimo izvješće policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari