VANDALIZAM NA TITOVOM TRGU: Pobacali stolove i stolice zalogajnice u korito Rječine!

Zaposlenici zalogajnice „na Kontu“ neugodno su se iznenadili kada su danas po dolasku na radno mjesto zatekli stolove i stolice u koritu Rječine

Nastranu što su morali u neugodnu i nepotrebnu „operaciju izvlačenja“, u ovom slučaju još je gori osjećaj nemoći i zapanjenosti zaposlenika ali i gostiju i prolaznika nečijim bezrazložnim i sumanutim činom.

Bez obzira na motivaciju – bio to čin čistog vandalizma, posljedica „dosade“, isticanja u društvu na krivi način ili izraz nečije čiste gluposti (a nije isključena ni kombinacija svega ovoga!) – ostaje jako ružna slika u samom središtu grada, upravo iza leđa skulpture Janka Polića Kamova koja krasi Titov most, a sada je dobila ružnu pozadinu.

Da ne spominjemo i to da u „gradu koji teče“ na ovaj način ponižavati i unižavati Rječinu, rijeku koja nam život znači, znači i negirati vlastitu povezanost s gradom. Ukratko, ovo je napravio netko tko ne voli Rječinu, Rijeku, svoje bližnje pa tako ni – samoga sebe.

vandalizam2

Foto: S. Hlanuda

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari