STRAŠNO

Vanja (14) iz Skopja je ubijena, a jedan od osumnjičenih uhićen je u Hrvatskoj? Pronađeno je još jedno tijelo

Foto: pIXSELL - Facebook/ZORICA GJORCEVSKA

Kako navodi TV Telma, LJ.P. je od ranije poznavao ubijenog frizera P.Ž. iz Velesa, s kojim je doveden u vezu zbog navodnog vađenja zlata. Televizija tvrdi da je Vanja oteta s namjerom da roditelji za nju plate otkupninu, no ubijena je ubrzo nakon što je oteta

Vanja Đ. (14) je pronađena mrtva u okolici Skopja.

Nakon što je trajala potraga za njom, u koju je bio uključen i Interpol, policija je objavila da je pronađeno njezino tijelo, ali i otkrilo mučne detalje.

Kako sada pak piše srpski Kurir, prema izvorima Kanala 5, izvršitelj stravičnog ubojstva 14-godišnje Vanje je građevinski poduzetnik iz Skoplja LJ.P., koji je nedavno priveden u Hrvatskoj.

Kako navodi TV Telma, LJ.P. je od ranije poznavao ubijenog frizera P.Ž. iz Velesa, s kojim je doveden u vezu zbog navodnog vađenja zlata.

Televizija tvrdi da je Vanja oteta s namjerom da roditelji za nju plate otkupninu, no ubijena je ubrzo nakon što je oteta, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari