VATROGASCI NA INTERVENCIJI: Kod Kukuljana automobilom sletio s ceste i umalo završio u Rječini!

Božićni blagdani su vrijeme posvećeno miru I obitelji, upozoravaju vatrogasci na društvenim mrežama

Sreća u nesreći

Prometna nesreća koja je mogla imati puno teže posljedice dogodila se danas poslijepodne kod mjesta Kukuljani.

Izubivši nadzor nad automobilom vozač je zajedno s vozilom sletio s ceste i gotovo završio u Rječini.

Vatrogasci Jelenje od VOC-a Rijeka dobivaju dojavu u 14:07 o prometnoj nesreći gdje se jedno vozilo prevrnulo s bijelog puta te da se vozač nalazi u vozilu. Dojava je bila da vozilo prijeti pasti u Rječinu koja je na tome mjestu duboka i do 2 metra s visine preko 3 m. Vatrogasna ekipa nije mogla vozilom prići bliže od 500m od udesa pa su se s upremom uputili pješice, a nakon dolaska do vozila utvrdili su da je vozač izašao iz vozila te da je nasreću samo lakše ozljeđen.

Ukupno je na intervenciji sudjelovao 5 vatrogasaca DVD-a Jelenje, dvije ekipe JVP-a s 10 vatrogasaca, 4 policajca 3. PP Rijeka, 2 djelatnika HMP Rijeka i 7 interventnih vozila.

Vatrogasci i ovoga puta upozoravaju da su božićni blagdani vrijeme posvećeno miru i obitelji, a u prometu treba biti posebno oprezan kako bi ovakvih nesreća I intervencija vatrogasaca na izvlačenju vozila bilo što manje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari