NEUGODAN UVOD U NAJVEĆI BLAGDAN: Na Drenovi sinoć intervenirali vatrogasci

Foto: Ilustracija

Incident se dogodio nešto iza 21 sati na Drenovskom putu uz lokalnu pekaru

Nakraju nije bilo većih posljedica, no svakako je bilo neugodno. U Ulici Drenovski put ispred zgrade “stare škole” a danas  sjedišta Mjesnog odbora Drenova odnosno uz lokalnu pekaru iz zasad nepoznatih razloga zapalio se plastični spremnik za smeće, jedan od njih desetak poredanih u niz.

Vatra se rasplamsala takvom žestinom – a prijetila je zahvatiti i ostale spremnike pa i automobile na obližnjem parkiralištu – da su u pomoć morali biti pozvani i vatrogasci. Po njihovu dolasku vatra na potpuno izgorjelom kontejneru za smeće je ugašena.

U ovom trenutku nisu poznati uzroci izbijanja požara u spremniku za smeće, no kako se u ovo božićno-novogodišnje doba u mnogim kućanstvima „barata“ sa nekim lako zapaljivim ili rizičnim predmetima, za vjerovati je da je tako nešto zapaljivo nečijom nepreznošću odbačeno u otpad.

https://www.facebook.com/nenad.matkovic2/videos/1948483398736246/

Nadamo se samo da uzrok ovog požara nije bio neki krajnje neozbiljan čin „nestašluka“ u vrijeme kada svi pozivamo i željni smo „mira i dobrote“…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari