VELIKA FRKA U MALOJ PUŠĆI NA KRKU: Mještani zaustavili i sukobili se s mladim vozačem iz BiH koji je završio u riječkom KBC-u

Fotografija: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje u svezi događaja zabilježenog jučer u Pušći na otoku Krku

Prema zasad poznatim podacima dobivenima iz Policijske uprave primorsko-goranske, u narušavanju javnog reda i mira došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 20-godišnjeg bosansko-hercegovačkog i 33-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Prema do sada prikupljenim saznanjima 20-godišnjak je upravljao vozilom u zabranjenom smjeru ugrožavajući živote pješaka i unatoč upozorenja 25-godišnjeg hrvatskog državljanina nastavio s vožnjom nakon čega je došlo do navedenog sukoba.

Mještani i gosti Pušće nikako nisu željeli mladome vozaču „progledati kroz prste“ zbog , čini se, ne samo vozačkih pogrešaka već i bahatosti, pa su se s njim žestoko najprije verbalno a potom i fizički sukobili.

Bosansko-hercegovačkog državljanina građani su zadržali na mjestu događaja te je poradi pružanja liječničke pomoći prevezen u KBC Rijeka.

Sve okolnosti događaja još se utvrđuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari