DOK JE IVICA U BIJEGU… Policija u noćnoj akciji s ciljem suzbijanja maloljetničkog pijančevanja na javnom mjestu

U noći s 21. na 22. listopada od 22 do 4 sati, policijski službenici Policijske postaje Čakovec proveli su pojačane preventivne aktivnosti u cilju zaštite maloljetnika.

U noći s 21. na 22. listopada od 22 do 4 sati, policijski službenici Policijske postaje Čakovec proveli su pojačane preventivne aktivnosti u cilju zaštite maloljetnika, kao i suzbijanja pijančevanja na javnom mjestu te kršenja odredbi članka 93. Obiteljskog zakona, koji se odnosi na osobe mlađe od 16 godina zatečene u noćnom izlasku bez pratnje punoljetne osobe koja je od povjerenja roditelja, prenosi eMeđimurje.

Aktivnosti su se provodile na više lokacija u gradu Čakovcu te u Strahonincu, Nedelišću, Ivanovcu, Belici i Orehovici.

Isto tako tijekom noći PU međimurska provodila je akciju pojačanog nadzora alkoholiziranosti sudionika u cestovnom prometu. Akcija je prvenstveno bila usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, ali i ostalih prekršaja grubog kršenja prometne discipline.

https://www.facebook.com/eMedjimurje.hr/videos/1699138740121096/

Na terenu su bili policijski službenici Nataša Jalšovec – Tomašić i Danijel Laptošsa. Oni su bili na lokacijama gdje mladi konzumiraju alkohol, a neki su se čak dali u bijeg.

Pogledajte što je sve zabilježeno u noćnoj akciji.

Vijesti.hr
Foto: eMeđimurje

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari