JAKO NEODGOVORNO

IMA 68 GODINA! Policija pronašla divljaka koji je automobilom ludovao po Čakovcu

Foto: eMeđimurje

‘Tijekom opisane vožnje 68-godišnji vozač počinio je nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama’

Video vozača koji se ludo provozao po međimurskim cestama i izazvao pravu paniku među vozačima objavio je eMedjimurje 17. kolovoza i snimku je vidjela Policijska uprava međimurska te reagirala.

“Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec proveli su kriminalističko istraživanje prometnih prekršaja snimljenih u video zapisu. Istraživanjem je utvrđeno kako je u nedjelju, 16. kolovoza ove godine od 15,35 do 15,40 sati na relaciji Čakovec – Štefanec – Mala Subotica, osobnim automobilom marke „Opel“, čakovečkih registarskih oznaka, upravljao 68-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec”, naveli su u policiji i dodali:

“Tijekom opisane vožnje 68-godišnji vozač počinio je nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zbog čega je sankcioniran izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 4800 kuna. Ujedno, sukladno odredbama čl. 231. st. 3. spomenutog  Zakona, vozač će se uputiti na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled – rekli su nam u međimruskoj policiji.”

Snimku opasne vožnje koja traje nešto više od četiri minute poslao nam je čitatelj, a kako se na njoj vidi, vozač je izbjegao nekoliko nesreća i kršio je sve moguće prometne propise.

Video pogledajte OVDJE.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari