Konobara pretuklo sedam ljudi, u teškom je stanju!

‘Svoj posao radimo kao i inače’, rekli su nam u policiji šest dana nakon nemilog događaja, koji je snimljen

Šokantne fotografije i snimka pojavili su se na Facebook stranici Slatinska prigovaralica, koje svjedoče napadu sedmorice muških osoba na konobara kafića u kojem su se svi nalazili. Nesretnik je s današnjim danom prebačen iz virovitičke bolnice u KBC Osijek, a nalazi se u teškom stanju.

“U subotu navečer 29.lipnja 2019. u caffe baru Royal, sedam muškaraca brutalno je pretuklo konobara D. R. šakama, nogama i bocom viskija. On još uvijek leži na kirurgiji s frakturom lubanje i teškim ozljedama na licu. Danas će biti prebačen u KBC Osijek. Počinitelji slobodno šetaju Slatinom, a novinari se ne žele baviti tom temom. Još uvijek se čeka reakcija policije”, navodi se na grupi Slatinska prigovaralica.

I dok je jasno da se mediji bave temom ovog groznog događaja, upitali smo policiju za komentar vezan uz navodni izostanak reakcije.

“Događaj se zbio, to možemo potvrditi. Trenutno je kriminalističko istraživanje u tijeku. A svoj posao radimo svoj kao i inače tako da ne vidim razloga za optužbe”, kazao je za Vijesti.hr Darko Sinjaković, voditelj Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave virovitičko-podravske.

Prošlo je šest dana od premlaćivanja Danijela Relatića, ali krivci još uvijek nisu privedeni, unatoč snimci na kojoj nemilosrdno udaraju svoju žrtvu. Zbog toga su stanovnici Slatine iznimno nervozni, što se u Facebook grupi Slatinska prigovaralica jasno i vidi.
Vanja Deželić

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari