RAZDERAO GA

Morski pas napao plivača, nije mu bilo spasa: Prvi put u 60 godina zatvorene plaže u Sydneyu

Foto: Twitter

Vlasti su naredile ljudima da ne ulaze u vodu po vrućem ljetnom danu uz temperature od oko 30 stupnjeva Celzija

Nekoliko plaža u Sydneyju, uključujući najslavnije Bondi i Bronte, zatvorene su u četvrtak nakon što je kupač poginuo u napadu morskog psa, što je prva takva smrt na gradskim plažama u gotovo 60 godina, javljaju australski mediji a prenose Hina i RTL Vijesti.

Glasnogovornik hitne pomoći NSW-a rekao je da do dolaska ekipe nisu mogli pomoći plivaču. “Nažalost, ova osoba je zadobila katastrofalne ozljede i bolničari nisu mogli ništa učiniti”, rekli su.

Svjedok je za Guardian Australia rekao da je plivača “razderao” morski pas, a njihova krv je obojila okolnu vodu u crveno.

Mamci za morske pse postavljeni su u blizini mjesta napada, dok se dronovima ispituje je li morski pas još uvijek u tom području.

Video objavljen na internetu prikazuje morskog psa kako napada osobu u srijedu poslijepodne na plaži Little Bay, oko 15 km južno od najvećeg australskog grada i blizu ulaza u Botany Bay.

Policija još nije otkrila identitet plivača.

Bio je to prvi smrtonosni napad morskog psa u Sydneyu od 1963. godine, pokazali su podaci.

Vlasti su naredile ljudima da ne ulaze u vodu po vrućem ljetnom danu uz  temperature od oko 30 stupnjeva Celzija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari