TREBA POTVRDITI AUTENTIČNOST

Potraga za Matejem: Pojavio se novi detalj sa snimke kod ‘Savanove’?

Na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama vidljivo je kako se Mateje spuštanje niz stepenice kod restorana ‘Savanova’

Za Splićaninom Matejem Perišem, nestalim u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca, intenzivno se traga više od dva tjedna.

Podsjetimo, Matej je u Beograd došao s prijateljima ne bi li proslavio doček Nove 2022. godine, a provod uoči Silvestrova u beogradskom klubu “Gotik” pretvorio se u noćnu moru budući da se Matej iz “Gotika” uputio u nepoznato.

O tome gdje je Matej zapravo već više o dva tjedna samo se nagađa, a srpska policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

Snimka kod restorana ‘Savanova’

U medijima su se nedugo nakon Matejeva nestanka pojavile snimke nadzornih kamera na kojima se navodno nalazio, a one prikazuju, što je potvrdila i srpska policija, nestalog Splićanina kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Osim toga, srpska policija objavila je rekonstrukciju događaja, a pokušava se otkriti razlog zbog kojeg se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

Na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama vidljivo je kako se Mateje spuštanje niz stepenice kod “Savanove”, a što se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Stranica “Nestali Matej Periš”, otvorena na društvenim mrežama, navela je da se u toj snimci nalazi možda “najveći detalji koji je svima promaknuo”, uz napomenu da se u devetoj sekundi videa obrati pozornost na uzvik nepoznate osobe, koja govori: “Sad ustani”.

Naravno, tek treba vidjeti radi li se o autentičnom zapisu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari