Predsjednik HAK-a o slučaju Škaro: ‘Žao mi je te žene, mislim da nije bila jedina’

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Čelnik Autokluba Siget i ugledni HDZ-ovac Damir Škaro uhićen je u srijedu nakon što ga je zaposlenica prijavila za silovanje

“Žao mi je zbog svega, žao mi je te žene i što joj se to dogodilo, ali vjerujem da ona nije bila jedina. Sve to pogađa i našu asocijaciju jer je Damir Škaro bio član Upravnog odbora kao predsjednik najvećeg autokluba u zemlji i kluba s najviše intervencija”, rekao je za Jutarnji list predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

Naime, čelnik Autokluba Siget i ugledni HDZ-ovac Damir Škaro uhićen je u srijedu nakon što ga je zaposlenica prijavila za silovanje.

Škaro je u AK Siget došao sa skupinom ljudi koju je predvodio bivši glavni tajnik HAK-a Ile Baković te e nametnuo kao čelni čovjek.

“On je u AK Siget bio sve, i zakon i sud. Poznat je kao veliki autokrat i onaj tko ne postupa po njegovu, ne može opstati u tom autoklubu” govori Tušek. Dodaje i da je i sam imao neugodnih situacija sa Škarom ali odmah nudi i objašnjenje zašto je Škaro u Upravnom odboru HAK-a

“Predložio sam ga jer je ipak bio na čelu najvećeg kluba po broju članova i intervencija i smatrao da ću tako izbjeći da radi protiv HAK-a, govori Tušek za Jutarnji list.
Vijesti.hr
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Više u VIDEOPRILOGU: