STRAŠNO NEVRIJEME U SPLITU: Pijavica rušila stabla i semafore, oštećeni mnogi krovovi!

Veliko nevrijeme praćeno pijavicama stvorilo je u srijedu popodne pravi kaos u Splitu. U sat vremena splitske nevere na grad je palo 12 litara kiše

Nevrijeme praćeno jakom kišom, tučom, vjetrom te pijavicom, koje je oko 16 sati zahvatilo Split, napravilo je popriličnu štetu, najviše u užem dijelu grada kod Marjana, doznaje se u Centru 112.

Prve dojave građana o šteti splitski Centar 112 dobio je već u 15.58 sati a govore da je na Meštrovićevom šetalištu, a radi se o južnom izlazu iz tunela Marjan, u kvartu Meje, vjetar razbio nekoliko stabala, semafora i prometnih znakova.

https://www.youtube.com/watch?v=T4qmZNNEHI8

Oštećen je krov jedne kuće, ali i osnovna škola Meje s čijeg krova je jak vjetar na cestu bacao crijepove.

Na terenu se nalaze hitne službe, dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca koji uklanjaju posljedice jakog nevremena koje je trajalo 45 minuta, doznaje se u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Splita.

Neki su građani na moru snimili jaku pijavicu koja je nosila sve pred sobom.

Meteorolozi su kazali kako je samo u sat vremena splitske nevere na grad palo 12 litara kiše, a neće je nedostajati ni sljedećih dana.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views