VIŠKOVO Muškarac skrivao dvije ručne bombe i pištolj. Prijavljen je

Foto: Mateo Levak/ RiPortal.hr

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da nedozvoljeno posjeduje oružje. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci na području Viškova provedena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga. Pretragom su pronađene i oduzete  dvije ručne bombe i pištolj s pripadajućim spremnikom  i 11 komada streljiva.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Građane podsjećamo na mogućnost da u sklopu akcije “Manje oružja, manje tragedija” dragovoljno predaju oružje i druge opasne predmete, koje nezakonito posjeduju te na taj način izbjegnu prekršajne ili kaznene sankcije.

Više informacija o akciji može se pronaći ovdje .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari