VLASNIK I POLICIJA ZAHVALNI: Čitatelji portala Riječanin pronašli ukradeno vozilo!

Građanin je ubrzo nakon objave vijesti na web portalu Riječanin o krađi vozila tijekom šetnje na području Kostrene uočio vozilo koje je opisom odgovaralo vozilu za kojim je policija tragala

Koliko je u Riječana razvijena empatija i briga za sugrađane potvrdio je i nesvakidašnji slučaj u kojem su sudjelovali čitatelji web portala Riječanin direktno zaslužni za pronalazak ukradenog vozila koje je vraćeno pravome vlasniku na čemu je ovaj zahvalan svima koji su sudjelovali u potrazi za vozilom.

Naime, na stranicama našega portala 20. siječnja objavili smo vijest o krađi osobnog vozila Citroen crne boje. Prateći vijesti na našem portalu, čitatelji su uočili da opis vozila odgovara vozilu koje su ranije toga dana primijetili sakriveno na području Kostrene. O tome su obavijestili uredništvo portala Riječanin, a taj trag dalje je nastavila pratiti i policija koja je vrlo brzo ustanovila kako je doista riječ o vozilu za kojim se intenzivno traga.

Na taj način građani su pomogli i vlasniku vozila, svome sugrađanu, ali i policiji koja je u bitno kraćem roku ostvarila svoj cilj, uštedjevši pritom i vrijeme ali i potencijalno znatne resurse koji bi bili utrošeni u duljoj potrazi.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske „zahvaljuju građaninu koji je u petak 20. siječnja tijekom prijepodneva uočio vozilo marke Citroen crne boje i riječkih registracijskih oznaka te sumnjajući da je riječ o otuđenom vozilu dostavio fotografiju portalu Riječanin“.

Dodaju kako je građanin ubrzo nakon objave vijesti na portalu Riječan.in, kako policija i dalje traga za spomenutim vozilom, tijekom šetnje na području Kostrene uočio vozilo koje je opisom odgovaralo vozilu za kojim je policija tragala.

„Nakon zaprimljene dojave policija je izlaskom na mjesto događaja utvrdila kako se zaista radi o vozilu koje je otuđeno te je ono zahvaljujući dobroj i pravovremenoj suradnji s građanima i navedenim portalom pronađeno i vraćeno vlasniku.“, opisuju tijek akcije iz policije.

„Ovime je još jednom potvrđena dobra suradnja s građanima i medijima te im na tome zahvaljujemo, kao i na povjerenju u rad policije“, zaključuju u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari